Nieuws

 

Maatregelen in verband met het corona-virus

Ook wij voelen een sterke verantwoordelijkheid en ons genoodzaakt om passende maatregelen te nemen binnen ons kantoor ter voorkoming van uitbreiding van het Corona-virus. In ons aller belang, voor u, ons en onze medewerkers dienen ook wij nu actie te ondernemen.

Mede op advies van deskundigen wordt eenieder aangeraden zijn sociale, maar ook zakelijke en persoonlijke contacten te minimaliseren om verdere verspreiding van het virus op korte termijn te voorkomen.

Vriendelijk verzoeken wij u na binnenkomst direct uw handen te desinfecteren met de daarvoor bestemde desinfecterende hand-gel te vinden op de balie en een minimale afstand van elkaar en onze medewerkers te houden van 1,5 meter. Uiteraard schudden wij momenteel geen handen.

Om het bezoek te spreiden verzoeken wij u, indien mogelijk, akten zoveel mogelijk bij volmacht te tekenen. Dit geldt met name voor verkopers van een woning. Wij nemen hierover telefonisch contact met u op. 

Wij verzoeken alleen de cliënten die de akte dienen te ondertekenen naar ons kantoor te komen. Het meebrengen van extra personen en/of kinderen is niet toegestaan. Vriendelijk verzoeken wij eventuele adviseurs, die de akten niet behoeven te ondertekenen, niet mee te komen naar de afspraak.

Het is op dit moment niet mogelijk om uw handtekening te laten legaliseren, tenzij het gaat om verklaringen en/of volmachten opgesteld door ons kantoor.

Indien u klachten heeft met uw gezondheid, zoals verhoging, keelpijn, hoesten en/of een (lichte) verkoudheid of in de afgelopen 14 dagen in contact bent geweest met een persoon die besmet is met het corona-virus wilt u dit van te voren per telefoon of e-mail aan ons melden, zodat wij gezamenlijk naar een passende oplossing kunnen zoeken. Wij verzoeken u in dit geval niet naar ons kantoor te komen. 

Helaas zijn wij genoodzaakt mede op advies van deskundigen/het RIVM om bezoekers zonder afspraak niet persoonlijk te ontvangen en te verzoeken telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen:

Telefoonnummer:  026-3843434

e-mail:  info@denhartogheuff.nl

U begrijpt dat de benodigde maatregelen ter voorkoming van de uitbreiding van het corona-virus ook op ons kantoor een geweldige impact heeft.

Wij zullen echter met elkaar in het belang van de samenleving de voorgestelde regels in acht moeten nemen.

Wij rekenen op uw begrip.

Den Hartog Heuff Notarissen